راهبرد های مطالعه و یادگیری:
روانشناسان یادگیری در طول بیست سال اخیر به پیشرفت های عظیمی دست یافته و به دیدگاههای تازه ای نسبت به مطالعه و یادگیری رسیده است...
بقیه در ادامه مطلب
دبیرستان پسرانه پیام آزادی
استان تهران - اسلام شهر - خیابان امامزاده عقیل
2347022
مدیر مدرسه : آقای علی علائی جناقرد
معاون آموزشی : آقای رضایی
مشاور مدرسه : آقای جعفری
دانش آموزان عزیز و گل دبیرستان پیام آزادی :
کلاس های فوق برنامه از شنبه 30 مهرماه 1390 شروع میشود
و برای ماه آبان مبلغ 20000 تومان باید پرداخت شود.
کلاس های فوق برنامه شامل درس های مهم هر پایه است :
برای پایه اول : ریاضی و عربی
دوم و سوم :ریاضی و فیزیک و حسابان و زیست و عربی و ....
انتخابات شورای دانش آموزی در دبیرستان پیام آزادی روز سه شنبه 3 آبان 1390 برگزار میشه و داوطلبان از 29 مهر می تونند تبلیغات کنند.
معرفی شــــهرستان اسلامــــــشهر
شهرستان اسلامشهر
از شمال به تهران ، از شرق و جنوب به شهرستان ری، از غرب به رباط کریم و در شمال به شهرستان شهریار محدود می گردد و همچنین از طریق محور تهران – ساوه با استانهای غربی و جنوب غربی کشور و از محور جنوبی با راه آهن به استانهای اصفهان – یزد و کرمان از یک سو و لرستان و خوزستان از سوی دیگر از طریق استان مرکزی با سایر استان ها مرتبط می گردد.مساحت آن بالغ بر ۲۰۸ کیلومتر مربع است و مطابق آخرین تقسیمات کشوری در سال ۱۳۷۶ ، از بخش تابع شهرستان ری منفعک و به شهرستان مستقلی تبدیل شده و یکی از شهرستان های استان تهران نامیده می شود .این شهرستان در جـنوب شهر تهران واقع شده است . ودارای بیش از ۸۰۰ هزار نــفر جمعیت دارد. جمعیت این شـهرسـتان طبق سـرشـماری سال ۱۳۸۵ برابر با ۴۴۷، ۱۹۲ نـفر بودهاست که از این تــعداد ۲۳۱، ۳۴ نفر آنان مرد و ۲۱۶، ۱۵۸ نفر آنان زن بودهاند.
پیشینه
اسلام شهر در ابتدا روستایی به نام قاسم آباد شاهى بوده است.یکی از روستاهای اسلامشهر فیروز بهرام است. فیروز بهرام از آبادیهای کهن است که بنای آن را به فیروز ساسانی نسبت داده، آن را به نامهای فیروز رام و فیروزبهرام نامیدهاند .
وجه تسمیه و پیشینه تاریخی
پیش از سال ۱۳۵۲ با نام قاسم آباد شاهی دهی از دهعستان غار ، بخش ری ، شهرستان تهران بوده است و شغل اهالی آن زراعت و باغداری بوده که آب آن از قنات و در بهاراز سیلاب کرج تامین می شده است . در دوره قاجاریه منزلگاه اردوی همایونی بوده و به نام قاسم آباد خالصه خوانده می شده است .این منطقه به دلیل مرغوبیت و حاصلخیزی زمینهای مستعد کشت و زرع و وجود رودخانه کرج و رشته قناتهالی جاری در آن و همچنین نزدیکی به تهران از دیر باز مورد توجه بوده است . به دلیل بقاع متبرکه ای که قدمت آنها به دوره صفویه می رسد هسته اولیه بافت روستایی آن به این دوره مربوط می شود.دشت و جلگه اسلام شهر در زمینه های کشاورزی و باغداری و دامداری و توسعه بازرگانی و صنعت دارای استعداد رشد و مجموع این مزایا و موقعیت ارتباطی آن در کنار پایتخت ، همگی از توانمندیهای آن بوده و نویدبخش روند سریع پیشرفتهای آتی آن محسوب می گردد. مهم ترین رودخانه ای که از کرانه غربی شهر عبور می کند، رودخانه کرج نام داردکه پر آب ترین رودخانه های دامنه جنوبی البرز است که در ۴۰ کیلومتری مغرب تهران از خرسنگ کوه سرچشمه می گیرد و در مسیر خود در دشت اسلام شهر به نام های سیاه آب یا سیاب و سالور نیز خوانده می شود. این رودخانه نیز همانند رودخانه های دیگر نقش غیر قابل انکاری در پیدایش و رشد تمدنهای بشری در منطقه داشته است. بدون تردید رود و رودخانه ، مادر تمدنهای بشری شناخته می شود و کلیه اجتماعات انسانی تکوین و موجودیت مادی و معنوی خود و رشــــــد آن را در کنار چنین پدیده ای امکانپذیر می دانسته و قائل به نوعی تقدس و تبرک برای آن بوده است ، تا جاییکه در اساطیر ایرانی و سایر ملل متمدن باستانی تا مرجله اولوهیت هم رسیده است به طوری که یکی از فصل های اوستا به نام آبان یشت در ستایش آب سروده شده است و فرشته آناهیتا در اساطیر ایرانی متوکل آب و باروری می باشد. بنابراین ارتباط محوطه های باستانی متعدد در منطقه با رودخانه جاری در آن به راحتی درک می گردد. وجود بقایای پایه های پل بر روی رودخانه سالور و تپه های واقع در مجاورت و یا نزدیکی آن که آثار مدفون در آنها دلالت بر وجود دوره های مختلف تاریخی دارد حاکی از اهمیت این منطقه حاصلخیز از حیث موقعیت ارتباطی آن در گذشته های دور تاریخی می باشد که تا به امروز محفوظ مانده و ادامه دارد .
تپه های باستانی پراکنده در سطح منطقه با محوطه های تاریخی مجاور آن در دشت بزرگ ری قابل مقایسه می باشد. زیرا که از لحاظ تاریخی و جغرافیای سیاسی و طبیعی قسمتی از سرزمین ری باستان محسوب می شود . سرزمینی که حوزه قلمرو و نفوذ سیاسی آن تا قزوین و یا دماوند هم گسترش داشته و روزگاری منطقه دماوند از روستاهای آن محسوب می شده است و از لحاظ فرهنگی دامنه حضورش سراسر فلات ایران را در بر می گرفته است .
محوطه های ارزشمند باستانی در چشمه علی و مرتضی گرد و مافین آباد با دارا بودن هفت هزار سال پیشینه فرهنگی و تاریخی از شهرت زیادی در مجامع علمی برخوردار بوده و از شاخص های تمدن پیش از تاریخ در جهان شناخته می شوند. محوطه باستانی مافین آباد اسلام شهر که متاسفانه طی سالهای اخیر از حفریات غیر قانونی ، لطمات فراوانی بر آن وارد آمده است دارای کهن ترین دوره های تــــــاریخی می باشد که قدمت آن به هزاره پنجم پیش از میلاد می رسد و با سایر محوطه های پیش از تاریخ غرب ، سلیک کاشان در جنوب و حصار دامغان و همچنین با محوطه هایذ پیش از تاریخ در جنوب ایران ، با همه بعد مسافت دارای قرب فرهنگی و مختصات مشترک بوده که ناشی از ارتباط فشرده فرهنگی و تاثیرات متقابل بر یکدیگر می باشد.. سایر محوطه های باستانی که مربوط به دوره های تاریخی و اسلامی هستند بعضا دارای شواهد و عناصری از معــــماری مشابه پادگان و یا دژ های نظامی و پایگاههای راهداری می باشد و به دلیل موقعیت ارتباطی خاصی که داشته است ، کنترل تحرکات اقتصادی ، استقرار آنها را ایجاب می کرده است . همانطوری که تا به امروز از این موقعیت ممتاز ارتباطی بهره مند می باشد و به عنوان بخشی از سرزمین ماد بزرگ نقش موثری در تحولات سیاسی و اقتصادی و مبادلات کالا در روزگاران گذشته به عهده داشته است. به جز محوطه های بررسی شده ، محوطه هایی بوده اند که به طور کلی در طی دو دهه گذشته تخریب و معدوم شده اند . از جمله تپه مهران آباد در نزدیکی روستای مهران آباد که در دهه۴۰ توسط استاد محترم آقای دکتر نگـهبان و با همراهی آقای کایلر یانگ باستانشناس کانادایی چند گمانه آزمایشی در این تپه حفر شده است که متاسفانه به دلیل عدم دسترسی به گزارش کاوش های ایشان ، جزئیات دوره های تـــاریخی آن نامعلوم است ولی احتمالا از تپه های پیش از تاریخی موجود در سطح منطقه بوده که متاسفانه اثری از آن برجا نمانده است .
همچنین تپه تاریخی واقع در روستای فیروز بهرام که در اوایل انقلاب ، توسط مالکین آن به کلی تخریب شده و تعداد معدودی تکه های سفال در سطح آن دیده شده است
در محدوده بیرون روستای نظام آباد و شمال روستای ده عباس ، در کنار جاده منشعب از جاده اصلی ، که در سطح زمینهای تسطیح شده آن شواهدی از وجود سفال مشاهده شده است ، که پیش از این از تپه های موجود در منطقه به شمار می رفته اند.
از دیگر موارد مشابه تخریب بقایای مربوط به آثار تپه کوزه گری می باشد که مشمول اقدامات تخریبی توسط عامل سودجوی ضد فرهنگی شده است ، همانگونه که بسیاری از تپه های باستانی و بناهای مذهبی منطقه از تعرض و خطر تخـــــریب مصون نمانده و دایما در معــرض آسیب های جدی و جبران ناپذیر قرار دارد.
بقیه در ادامه مطلب

مدرسه راهنمایی نمونه دولتی سید رضی
*****
مدرسه راهنمایی شهید بهشتی
****
مدرسه دبیرستان و پیش دانشگاهی غیر انتفاعی آینده سازان :
این دبیرستان پشت و جنب دبیرستان پیام آزادی است.
****
دبستان میثم تمار 1 در باغ فیض
سه شنبه ها
ساعت 7 صبح
مراسم خواندن دعای آل یاسین یا کمیل
منتظر حضور گرمتان هستیم
روز چهارشنبه 13 مهر برنامه های هفتگی همه ی کلاس های مدرسه پیام آزادی اعلام شد.
جلسه ی انجمن اولیا روز دوشنبه 18 مهر 1390 در تالار دیدار روبه روی مدرسه دبیرستان پیام آزادی برگزار می شود.
از ساعت 10 تا 12 صبح
جلسه ی انجمن اولیا روز دوشنبه 18 مهر 1390 در تالار دیدار روبه روی مدرسه دبیرستان پیام آزادی برگزار می شود.
از ساعت 10 تا 12 صبح
آقای مرتضی عبداللهی معلم جدید زبان انگلیسی هستند و خیلی خوب تدریس می کنن.
معلم قبلی انگلیسی ما آقای بخشنده بود.
این وبلاگ متعلق به همه ی دبیران و ناظمان و مدیر و دانش آموزان گل دبیرستان پیام آزادی هست .
شما می تونید نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود راجع به دبیرستان و وبلاگ رو اعلام کنید.
در ضمن از زحمات مدیر گل و نمونمون آقای علائی هم سپاسگزاریم.
در ضمن مشاور مدرسه ی ما آقای جعفری است و خیلی خوبه.
کلاس های 201 - 301 - 302 - 303 امسال در طبقه همکف قرار دارند.
کلاس های سوم دبیرستان ما :
کلاس 301 مخصوص رشته ی ریاضی و فیزیک
کلاس 302 مخصوص علوم تجربی
کلاس 303 مخصوص رشته علوم انسانی
به دلیل تعطیلی پنج شنبه ها - ساعت کاری مدرسه به شکل زیر تغییر پیدا کرد :
روز های شنبه - دو شنبه و چهارشنبه یک زنگ به زنگهای کلاس اضافه میشود و 4 زنگه میشود و تا ساعت 13:45 دقیقه درس می خوانیم.
با کلیک کردن بر روی آدرس زیر می توانید نقشه ی دبیرستان پیام آزادی اسلامشهر را مشاهده کنید :
http://wikimapia.org/#lat=35.5519079&lon=51.2433779&z=18&l=16&m=b&v=8
شماره تلفن دبیرستان پسرانه پیام آزادی :
2347022 - 0228
آدرس :
انتهای خیابان امامزاده عقیل - جنب کلانتری 115 امامزاده عقیل - دبیرستان پسرانه پیام آزادی1
آغاز سال تحصیلی جدید 1391 - 1390 را به همه ی هم شاگردی ها و دانش اموزان و معلمان مدرسه پیام آزادی تبریک می گویم.
معلم ریاضی : اقای فرجپور - آقایاری
معلم حسابان : اقای آقایاری
معلم ادبیات : اقای جعفریان
معلم آمار : اقای شریفی
معلم جبر : اقای علی اکبری
معلم ورزش : آقای بهرامی
معلم فیزیک : اقای ثابت قدم
معلم دینی : آقای مجید زاده
معلم شیمی: اقای اصغر پور - اقای صالحی
معلم مبانی علم رایانه : اقای شریفی
معلم هندسه : اقای شریفی - علی اکبری
معلم عربی : آقای بهور
معلم زبان فارسی - دفاعی: آقای فرجی
کلاس 101 تا 107 اول دبیرستان
کلاس 201 تا 203 دوم دبیرستان
کلاس 301 تا 303 سوم دبیرستان
کلاس ها از ساعت 8 صبح شروع می شود و ساعت 13:45 دقیقه ی ظهر تمام می شود و مدرسه تعطیل می شود.
کلاس های فوق برنامه از 17 مهر آغاز می شود.
آدرس دبیرستان پیام آزادی : انتهای خیابان امامزاده عقیل جنب مدرسه آینده سازان.
مدیر مدرسه ی ما : آقای علی علائی
معاونان : اقای افشاری و آقای شیر محمدی
معاون آموزشی : اقای رضایی